Ticket to Heaven-arvonta!

Kuvani Ticketin vaatteissa ulkoilevasta taaperosta olivat kai herättäneet huomiota :) koska sain alkukeväästä yhteydenoton Ticket to Heavenilta. Meillä on ollut tytöllä kuluneen talven ajan tummanruskea baggie-toppahaalari käytössä, ja tuohon tyytyväisenä tilasin ensi talveksi verkkokaupastaan isomman samanlaisen luumun värisenä.

kuva: Ticket to Heaven

Sain mahdollisuuden valita jonkun takin Ticket to Heavenin woman-mallistosta; en edes tiennyt, että tarjolla on vaatteita myös naisille! Tiesittekö te? Selattuani kuvastoa verkossa päädyin lyhyeen, rentoon sadetta sietävään trenssiin. Vuoritetun trenssin malli on Julia. Varoitus: nyt tulee monta kuvaa minustaminustaminusta! :)

Työkäyttöön minulla on se pidempi ja klassisempi, vain kemiallista pesua toivova trenssi; minulta kuitenkin puuttui lyhyt, farkkuihin ja tennareihin yhdistettävä rennompi takki niihin tilanteisiin, kun ei kuitenkaan halua laittaa päälleen urheilutakkia. Kauppareissuille, leikkipuistoon. Paikkoihin, joissa ei-aina-niin-puhdasvaatteista pikkuneitiä kannetaan välillä sylissä, tai istutaan vähän likaisella penkillä. Vähän kuin parka, mutta ohuempi ja asteen skarpimpi. Tähän messenger-mallinen vanha Mulberry niin minun vapaapäivieni asu on valmis. Yksi tuttavani käytti joskus käsitettä seututakki ja -laukku; olisiko tämä nyt sellainen?

Kokovalinta osui nappiin; samaan tapaan kuin lasten vaatteissa, myös nämä naisten vaatteet ovat vähän väljempää mitoitusta.

Mutta mikä mukavinta: myös teillä olisi nyt mahdollisuus voittaa takki! Eli arvonta käyntiin!
Ohjeet arvontaan osallistumiseen tulevat tässä:

1. Mene osoitteeseen http://www.ticket2heaven.dk/en/catalogue/  ja valitse alimpana sivulla olevasta naisten malliston online-kuvastosta takki, jonka SINÄ haluaisit arvonnasta voittaa.

2. Ticketillä etsiskelevät Ticket Woman:ia ; mainitse takkivalintasi yhteydessä esimerkiksi kolme kyseistä leidiä mielestäsi kuvaavaa adjektiivia/mielikuvaa.

Arvonta on päättynyt! Arvontaan voi osallistua ensi lauantaihin 12.5. klo 20 saakka. Kommenttiin pitää nyt jättää joku nimimerkki; vain nimimerkilliset kommentit osallistuvat.

Arpaonnea!

ps. Ticketiltä pyysivät myös vinkkaamaan, että uusia tuulia voi kurkata myös heidän facebook-sivuiltaan! Yhteistöihin liittyen ajattelin pitää tuon yhteistyöpostaus-tunnisteen niissä postauksissa, joita ei ole sovittu Bellan kautta, ja käyttää sitten selkeyden vuoksi jotain muuta tapaa mahdollisissa Bellan kautta sovituissa yhteistöissä.

ps2. Onko hivenen leveä hymy?! Paras kuva viimeiseksi: meillä nimittäin alkaa vähitellen olla lumeton piha ja takametsä, joissa voi tepastella tennareilla!! Kaadoimme viime syksynä kaksi isoa syreenia pihalta ja tuo ihana kuusi tuli ihan eri tavalla esiin. Haravointihommia tiedossa..

294 kommenttia artikkeliin ”Ticket to Heaven-arvonta!

  1. Suosikkini on Jasmina-takki mustana, sillä Helsingin tuulisessa kelissä sateenvarjo on mahdottomuus enkä omista tyylikästä sadetakkia – tuo olisi melko täydellinen! Ticket womania kuvailisin sanoilla sporttinen, raikas ja hymyilevä!

    Tykkää

  2. Minunkin suosikkini olisi Julia, juurikin samassa värissä mikä sinulla on kuvassa. Musta trenssi minultakin löytyy, mutta vaaleamman trenssin etsinnän päättäisi arpaonnen osuminen kohdalleni :) Ticket womania kuvailisin adjektiiveilla aktiiviinen, käytännöllinen ja raikas.

    Tykkää

  3. Toi Jasmina-sadetakki mustana olisi leikkipuistossa tai koiralenkillä suoranaisesti upea.
    Se toisi glamouria arkeen.

    3 adjektiivia on helppo tehtävä: tyylikäs, stylish, klassinen ja naisellinen.

    May Lady Luck be on my side!

    Tykkää

  4. Itselleni valitsisin kauniin Jean -takin valkoisena! Mallistoa kuvailisin Tyylikkääksi, sportiseksi ja rennoksi. =)

    Tykkää

  5. Rosalva mustana tai tummansinisenä olisi kiva! Ticket woman on mielestäni nuorekas, ajaton ja sporttinen -tyylikkyyttä unohtamatta! Olen juurikin etsinyt tuollaista takkia, joka olisi samalla sekä sporttinen että tyylikäs!

    Tykkää

  6. Jasmina joko tummansinisenä tai mustana olisi valintani. Ticket womania kuvailisin sporttiseksi, rennoksi ja tyylikkääksi.

    Tykkää

  7. Rento, tyylikäs ja monikäyttöinen trenssi puuttuu, joten oma valintani osuu vaalean Juliaan! Ja napataan rennon ja tyylikkään lisäksi vielä järkevä kuvaamaan Ticket Womania.

    Tykkää

  8. Seututakki, onpa osuva nimitys! Jasmina-takki sopisi hyvin täyttämään trenssin ja kuoritakin välissä olevaa aukkoa vaatekaapissani. Ticket woman on ainakin maanläheinen, eloisa ja sporttinen.

    Tykkää

  9. Julia takki on kaunein ja tuon värisenä niinkuin sinullakin o noissa kuvissa.Ticket on sporttinen,tyylikäs ja laadukas.Toivottavasti voitan!!! :)

    Tykkää

  10. Uskomatonta! Olen juuri etsinyt rentoa, laadukasta ja vähän lyhyempää trenssiä kaikista kaupoista onnistumatta yrityksessä. Ehdottomasti Julia! Ticket on laadukas, sporttinen, mutta kuitenkin tyylikäs.

    Tykkää

  11. Paluuviite: Mattosuosikki | ALL I EVER WANTED IS HERE

  12. Vaalea Julia on juuri tämän hetken juttu, siksipä minäkin valitsen sen! Mutta kuten Ticket womankin, se on silti klassinen, reipas ja monikäyttöinen. Tuo takin mitta imartelisi 160 cm varttani….

    Tykkää

  13. Windbreaker Jean valkoisena on minun suosikki! Ja en tosiaan edes tiennyt, että tältä merkiltä löytyy myös aikuisten vaatteita! Vau. Täytyy kyllä tutustua sitten uuteen talvimallistoon ensi syksynä.
    Kolme kuvaavaa sanaa olisi: tyylikäs, käytännöllinen ja mukava.

    Aivan huippuhyvä arvonta muuten. Löysin blogisi ihme kyllä vasta viikko sitten Bellablogien myötä, kun seurasin All You Need Is White-blogin muuttoa :) Ja jäin heti seuraamaan blogiasi. Hyvältä näyttää!

    Tykkää

  14. Meillä on koiranpentu ja tarvitsisin hyvän tuulenpitävän ulkoilutakin :) Tuo sinun päällä oleva on ihana!
    Lilja

    Tykkää

  15. En tiennytkään, että Ticketiltä saa myös aikuisten vaatteita. Lasten vaatteita on ollut käytössä jo vuosia ja ne onkin laadukkaiksi ja kestäviksi todettuja.
    Suosikkini naiten takeista on ehdottomasti sama mikä sinulla on päällä eli Julia.
    Kuvaavia adjektiiveja ovat aktiivinen, trendikäs, laatutietoinen.

    Tykkää

  16. Suosikkini on Jean Nylon Windbreaker valkoisena. Trendikäs, klassinen ja käytännöllinen!

    Olen aina halunnut valkoisen takin, mutta en ole vielä uskaltautunut ostamaan arkikäyttöön niin arkaa väriä (mutta hei, hyvä mattopostaus kyllä juuri kertoi, että asia ei ole aina niin yksiselitteinen kuin kuvittelisi :D )

    Mukavaa lauantaita!
    Annu

    Tykkää

  17. Julia ehdottomasti! Ticket woman on tyylikkäästi pukeutuva nainen, jolla on lapsenmielisyys tallella. Nainen, joka haluaa pukeutua siististi ja tyylikkäästi, mutta samalla haluaa leikkiä, juosta ja riehuakin lastensa kanssa ulkona, eikä anna pienen sateen säikäyttää itseään.

    Tykkää

  18. Ottaisin mielelläni tuon saman Julia takin kuin sinullakin! Olisi kiva pyöräillä töihin vaalealla ja tyylikkäällä takilla joka ei olisi niin herkkä :) Ticket lady on urheilullinen, reipas ja iloinen!

    Tykkää

  19. Mullekin kelpaisi Julia, tosi kiva! Meillä kanssa tytöillä T2H:n baggieta, esikoisella musta 1.5v koko meni koko 2v talven (syntynyt keskellä talvea) ja nyt vielä 3v talven. Ja edelleen kuin uusi, musta oli hyvä väri kun pystyi yhdistämään kaikenvärisiä asusteita. Seuraavaksi voisi meillekin harkita ruskeaa, samalla logiikalla. Tuo 1.5v koko kun tuskin enää 4v:llä ensi talvena menee ;) Kiva arvonta kyllä, toivottavasti osuisi arpaonni kohdalle!

    Tykkää

  20. Paluuviite: Lähiöäidin normiasu - Lisbet e.

KOMMENTOI