Ticket to Heaven-arvonta!

Kuvani Ticketin vaatteissa ulkoilevasta taaperosta olivat kai herättäneet huomiota :) koska sain alkukeväästä yhteydenoton Ticket to Heavenilta. Meillä on ollut tytöllä kuluneen talven ajan tummanruskea baggie-toppahaalari käytössä, ja tuohon tyytyväisenä tilasin ensi talveksi verkkokaupastaan isomman samanlaisen luumun värisenä.

kuva: Ticket to Heaven

Sain mahdollisuuden valita jonkun takin Ticket to Heavenin woman-mallistosta; en edes tiennyt, että tarjolla on vaatteita myös naisille! Tiesittekö te? Selattuani kuvastoa verkossa päädyin lyhyeen, rentoon sadetta sietävään trenssiin. Vuoritetun trenssin malli on Julia. Varoitus: nyt tulee monta kuvaa minustaminustaminusta! :)

Työkäyttöön minulla on se pidempi ja klassisempi, vain kemiallista pesua toivova trenssi; minulta kuitenkin puuttui lyhyt, farkkuihin ja tennareihin yhdistettävä rennompi takki niihin tilanteisiin, kun ei kuitenkaan halua laittaa päälleen urheilutakkia. Kauppareissuille, leikkipuistoon. Paikkoihin, joissa ei-aina-niin-puhdasvaatteista pikkuneitiä kannetaan välillä sylissä, tai istutaan vähän likaisella penkillä. Vähän kuin parka, mutta ohuempi ja asteen skarpimpi. Tähän messenger-mallinen vanha Mulberry niin minun vapaapäivieni asu on valmis. Yksi tuttavani käytti joskus käsitettä seututakki ja -laukku; olisiko tämä nyt sellainen?

Kokovalinta osui nappiin; samaan tapaan kuin lasten vaatteissa, myös nämä naisten vaatteet ovat vähän väljempää mitoitusta.

Mutta mikä mukavinta: myös teillä olisi nyt mahdollisuus voittaa takki! Eli arvonta käyntiin!
Ohjeet arvontaan osallistumiseen tulevat tässä:

1. Mene osoitteeseen http://www.ticket2heaven.dk/en/catalogue/  ja valitse alimpana sivulla olevasta naisten malliston online-kuvastosta takki, jonka SINÄ haluaisit arvonnasta voittaa.

2. Ticketillä etsiskelevät Ticket Woman:ia ; mainitse takkivalintasi yhteydessä esimerkiksi kolme kyseistä leidiä mielestäsi kuvaavaa adjektiivia/mielikuvaa.

Arvonta on päättynyt! Arvontaan voi osallistua ensi lauantaihin 12.5. klo 20 saakka. Kommenttiin pitää nyt jättää joku nimimerkki; vain nimimerkilliset kommentit osallistuvat.

Arpaonnea!

ps. Ticketiltä pyysivät myös vinkkaamaan, että uusia tuulia voi kurkata myös heidän facebook-sivuiltaan! Yhteistöihin liittyen ajattelin pitää tuon yhteistyöpostaus-tunnisteen niissä postauksissa, joita ei ole sovittu Bellan kautta, ja käyttää sitten selkeyden vuoksi jotain muuta tapaa mahdollisissa Bellan kautta sovituissa yhteistöissä.

ps2. Onko hivenen leveä hymy?! Paras kuva viimeiseksi: meillä nimittäin alkaa vähitellen olla lumeton piha ja takametsä, joissa voi tepastella tennareilla!! Kaadoimme viime syksynä kaksi isoa syreenia pihalta ja tuo ihana kuusi tuli ihan eri tavalla esiin. Haravointihommia tiedossa..

294 kommenttia artikkeliin ”Ticket to Heaven-arvonta!

  1. Minun suosikkitakkini jonka myös haluaisin voittaa on Janelle takki mustana. Mielestäni ticket womania kuvaisi hyvin adjektiivit raikas, urheilullinen ja trendikäs :)

    Tykkää

  2. Ehdoton suosikkitakki jonka haluaisin voittaa on Jean.
    Ticket woman on sporttinen, luonnollinen ja laatutietoinen.

    Tykkää

  3. Hyvännäköinen takki! Täällä etelässä (ei ihan Hesassa, about 60 km pohjoiseen) puhkesi viikonloppuna koivuun lehti. Allergiaoireet pahenivat lääkityksestä huolimatta eilen =(

    Lunta ei siis ole aikoihin ollut ja pihassa kukkii tulppaanit ja narsissit täyttä häkää. Kyllä kevät on ihanaa aikaa ja parempaan vain mennään.

    I love summer!

    ps. arvonnan jätän väliin.

    Tykkää

  4. Minun silmääni miellytti Jasmine-mallinen takki.

    Ticket womania kuvaisi adjektiivit raikas, nuorekas, urheilullinen.

    Tykkää

  5. Kauniita, käytännöllisiä takkeja. Valitani olisi ehdottomasti myös beige Julia! Ticket woman: raikas, rento, tyylikäs!

    Tykkää

  6. Minun takki suosikkini olisi tähän vuodenaikaan sopiva Julia. Väriksi valitsisin tummansinisen. Todella kivan näköisiä talvitakkeja näkyi myös kuvastossa. Kuvaavia adjektiiveja Ticket Womanista voisi olla: Muodikas, iloinen ja käytännönläheinen. -s-

    Tykkää

  7. Mun suosikki on takeista Jean.
    Ticket to Woman on ehdottomasti rento, sporttinen ja raikas.

    Blogiisi löysin sattumalta kerran ja jäin seurailemaan, blogikin on ihanan raikas :)

    Tykkää

  8. Kovan mietinnän jälkeen päädyin siihen että Julia-takki tummansinisenä olisi se, jonka haluaisin. Ticket Woman vaikuttaa hyvin raikkaan modernilta, käytännönläheiseltä ja mukavalta!

    Tykkää

  9. Tuon saman trenssin haluaisin tummansinisenä. Tämä olikin harvinaisen kiva vinkki, kun kokoja näyttäisi riittävän. Mistähän isoimpia kokoja voisi hankkia, jos en satu voittamaan? Kätevä, laaja (kokovalikoima) ja hyvänvärinen. Meillä olen tykännyt lapsilla välikausihaalarina Ticketistä, mutta talvella pidän materiaalia kovahkona. Plussaa unisexit värivaihtoehdot ja usein yksivärisyys. Olen nettikaupoissa nähnyt naisten takkejakin, mutta pettynyt kokovalikoimaan…

    Tykkää

  10. Taidanpa päätyä samaan takkiin kun teikäläinen, eli Julia-malliin. Värikin voisi olla sama ;)
    Ticket-naista kuvailisin reippaaksi, tyylikkääksi ja rennoksi.

    Tykkää

  11. Rosalva mustana olisi niiin minun juttu :) Ticket womania kuvailisi sanat tyylikäs, urheilullinen ja raikas!

    Tykkää

  12. Julia- takki ehdottomasti! Aivan ihanannäköinen sinun yllä : ) Oikein harmittaa; että ostin jo kevättakin.
    Kaunis, tyylikäs ja hyvinistuva.

    Elovena79

    Tykkää

  13. oi oi, olisipa mahtavaa jos arpaonni suosisi!
    Valintani on Julia tummassa värissä.
    Ticket womania kuvaavat mielestäni sanat trendikäs, laatutietoinen ja aktiivinen.

    Tykkää

  14. Hei!

    Minäkin päätyisin Juliaan. Värin valinta olisikin se haasteellisempi, mutta ehkä se tummansininen olisi mun valinta, sillä beigenä vähän vastaavantyylinen takki mulla onkin. Ei toiki näin hieno, mutta…

    Kolme kuvaavaa adjektiivia: reipas, tyylikäs, käytännöllinen

    Tykkää

  15. Valintani on Jasmina ja värinä beige/harmaa (3:sta värivaihtoehdosta keskimmäinen). Kaunis, tyylikäs, rento.

    Tykkää

  16. Julia on myös minun suosikkini; kaunis, laadukas ja nuorekas. Nyt ei kun peukut pystyyn jotta arpaonni potkaisisi :)

    Tykkää

  17. Kiva tuo Julia-takki, sen minäkin ottaisin :) Ticket Womania kuvailisin sanoilla urheilullinen, reipas ja tyylikäs.

    Tykkää

  18. Julia nousi suosikiksi täälläkin. Ja ne kolme sanaa… ajankohtainen, iätön, naisellinen.
    PS. Hyviä kuvia:)

    Tykkää

  19. Julia on valintani: sievä, rento ja silti huoliteltu! Kuin mulle tehty, joka vierastan kaikkea liian virallista! Kangas kuulosti uskomattoman kätevältä, kun samoissa vaatteissa pitää käydä töissä, hakea lapsi päiväkodista ja välillä ulkoiluttaa koiraakin. I like it!

    Tykkää

KOMMENTOI