Onnea on..

kiireettömät aamut piirtelyyn..

värikynät ja paperia..

monitoimintoinen legopytinki..

puhdistusaine ja Taikasieni.

:)

21 kommenttia artikkeliin ”Onnea on..

    • Heh, sotku lähti kyllä; onneksi! Lataan kuvat nykyään ihan bloggerin kautta; muistelen että minullakin tuli tuollainen kuvajuttu joskus vuosi sitten ja silloin käytin pitkän aikaa Imageshackia. Pienennäthän tarpeeksi kuviasi ennen siirtoa?

      Tykkää

  1. Sotku varmasti lähti, mutta lähtikö kiilto? Meillä on typyn huoneen seinällä vieläkin graffiti, kun en uskalla sientä käyttää ja muilla keinoin on hidas jynssätä.

    Tykkää

    • Oletko kokeillut onxon-puhdistuskiveä? Sitä myydään Stokmannilla ja suurissa marketeissa. Sillä itse puhdistan lähes kaiken nykyään. Olen saanut ruskeanhiusvärin pois Muuramen valkoisesta lipastosta, kaikki rakennusaikaiset jäljet, kenkien jäljet valkoisista seinistä. Pesen sillä pesuhuoneet, uunipellit, ammeen, piirustustahrat, jopa yhdet valkoiset juhlakengät ja käytetyn polkupyörän:) Suosittelen.T

      Tykkää

    • Ei lähtenyt kiilto, väri lähti ihan tuolla puhdistusaineella kevyesti pyyhkimällä. Tosi hyvä vinkki tässä T:ltä, kiitos, en ollut kuullutkaan tuollaisesta kivestä!

      Tykkää

  2. Wau, ompas F:llä hienosti kynäote hallussa!! Taitava tyttö! :)Minäkin tulin katsomaan, etteikö kukaan ole keksinyt tähän mitään ikävää sanottavaa, mutta näköjään tässä oli riittävän hyväntuulinen ja epämaterialistinen postaus ilkeilijöillekin. Nimim. oon hivenen järkyttynyt näistä viimeaikaisista kommenteista täällä boksissasi. En yleensä kommenttiboksia edes lue, ellei itsellä ole jotain sanottavaa, mutta nyt olen seuraillut, kun olet täällä käytävään keskusteluun viitannut postauksissa.

    Tykkää

    • Minun äitini on myös todella ylpeänä tuosta Fn otteesta; itse en taas urpona ole ollenkaan tajunnut, että siinä olisi jotain ihmeellistä :)

      Tykkää

    • Nopeasti ne kyllä kasvavat, ihan vasta meidänkin tyttö oli sellainen! Ja nautihan siitä vaiheesta, se on vielä aika rauhallinen sellainen ;)

      Tykkää

  3. Ihana fiilis välittyi noista kuvista! Oon vähän kade :) Meillä täällä 1v 8kk -ikäisten kaksosten ja parin vanhemman lapsen kanssa tuntuu ettei mikään ole kiireetöntä. Jos molemmilla on pikkuisilla on kynät kädessä niin vähintään toinen piirtää seinään sillä aikaa kun toinen osuu paperiin :) Onneksi on puhdistusaineet keksitty. Eikä noi piirtämiset ole mikään maailmanloppu muutenkaan. Sitä huomaa lasten kasvaessa että sanonta mitä suurempi lapsi, sitä suuremmat murheet -sanonta on aika totta. Sulla on mahtava blogi, jatka samaan malliin! t. Ansku

    Tykkää

    • Voi kiitos! Tosiaan, yhden lapsen kanssa on ihan eri, hänelle on aikaa aivan eri lailla kuin useammalle ja jakamaton huomio oikeastaan aina. Siitä olen tyytyväinenkin, että hän on tällaisen saanut; vaikka hän joskus pikkusisaruksen saisikin, hän olisi ehkä noin kolmen vuoden ajan saanut tuosta huomiosta nauttia. Meillä on tosiaan muutenkin elämisen jälkiä parketissa.

      Tykkää

KOMMENTOI