Ticket to Heaven-arvonta!

Kuvani Ticketin vaatteissa ulkoilevasta taaperosta olivat kai herättäneet huomiota :) koska sain alkukeväästä yhteydenoton Ticket to Heavenilta. Meillä on ollut tytöllä kuluneen talven ajan tummanruskea baggie-toppahaalari käytössä, ja tuohon tyytyväisenä tilasin ensi talveksi verkkokaupastaan isomman samanlaisen luumun värisenä.

kuva: Ticket to Heaven

Sain mahdollisuuden valita jonkun takin Ticket to Heavenin woman-mallistosta; en edes tiennyt, että tarjolla on vaatteita myös naisille! Tiesittekö te? Selattuani kuvastoa verkossa päädyin lyhyeen, rentoon sadetta sietävään trenssiin. Vuoritetun trenssin malli on Julia. Varoitus: nyt tulee monta kuvaa minustaminustaminusta! :)

Työkäyttöön minulla on se pidempi ja klassisempi, vain kemiallista pesua toivova trenssi; minulta kuitenkin puuttui lyhyt, farkkuihin ja tennareihin yhdistettävä rennompi takki niihin tilanteisiin, kun ei kuitenkaan halua laittaa päälleen urheilutakkia. Kauppareissuille, leikkipuistoon. Paikkoihin, joissa ei-aina-niin-puhdasvaatteista pikkuneitiä kannetaan välillä sylissä, tai istutaan vähän likaisella penkillä. Vähän kuin parka, mutta ohuempi ja asteen skarpimpi. Tähän messenger-mallinen vanha Mulberry niin minun vapaapäivieni asu on valmis. Yksi tuttavani käytti joskus käsitettä seututakki ja -laukku; olisiko tämä nyt sellainen?

Kokovalinta osui nappiin; samaan tapaan kuin lasten vaatteissa, myös nämä naisten vaatteet ovat vähän väljempää mitoitusta.

Mutta mikä mukavinta: myös teillä olisi nyt mahdollisuus voittaa takki! Eli arvonta käyntiin!
Ohjeet arvontaan osallistumiseen tulevat tässä:

1. Mene osoitteeseen http://www.ticket2heaven.dk/en/catalogue/  ja valitse alimpana sivulla olevasta naisten malliston online-kuvastosta takki, jonka SINÄ haluaisit arvonnasta voittaa.

2. Ticketillä etsiskelevät Ticket Woman:ia ; mainitse takkivalintasi yhteydessä esimerkiksi kolme kyseistä leidiä mielestäsi kuvaavaa adjektiivia/mielikuvaa.

Arvonta on päättynyt! Arvontaan voi osallistua ensi lauantaihin 12.5. klo 20 saakka. Kommenttiin pitää nyt jättää joku nimimerkki; vain nimimerkilliset kommentit osallistuvat.

Arpaonnea!

ps. Ticketiltä pyysivät myös vinkkaamaan, että uusia tuulia voi kurkata myös heidän facebook-sivuiltaan! Yhteistöihin liittyen ajattelin pitää tuon yhteistyöpostaus-tunnisteen niissä postauksissa, joita ei ole sovittu Bellan kautta, ja käyttää sitten selkeyden vuoksi jotain muuta tapaa mahdollisissa Bellan kautta sovituissa yhteistöissä.

ps2. Onko hivenen leveä hymy?! Paras kuva viimeiseksi: meillä nimittäin alkaa vähitellen olla lumeton piha ja takametsä, joissa voi tepastella tennareilla!! Kaadoimme viime syksynä kaksi isoa syreenia pihalta ja tuo ihana kuusi tuli ihan eri tavalla esiin. Haravointihommia tiedossa..

294 kommenttia artikkeliin ”Ticket to Heaven-arvonta!

  1. Hei!
    Ehdottomasti arvonnassa mukana! Haluaisin voittaa Jean-takin, valkoisena. Ticket-nainen on sporttinen, rauhallinen(”cool”) ja luonnollinen.

    Minna

    Tykkää

  2. Jurina olisi juuri minulle passeli. Nainen oli minun mielestäni levollinen, itsevarma ja tyytyväinen, kuten meidän kaikkien naisten tulisi olla suurimman osan ajastamme, olemmehan me naisia!
    Maria-mamma

    Ja kiitos lukemisenarvoisesta blogista, jatka samaan tyyliin vaan.

    Tykkää

  3. Kiva arvonta! Valitsisin tuon Hennin vihreänä. Muutenkin tosi kivoja takkeja! Raikas, moderni ja reipas :)

    Tykkää

  4. Hei,
    Julia vaaleana olisi aivan nappiin, ihana! Takkihan on tyylikäs, mutta rento ja raikas.
    Ihana arvonta, ja blogi on raikastunut. Ja pidä nuo oranssit farkut, sopii sinulle aivan älyttömän hyvin! :)

    Tykkää

  5. Katalogista silmiin pomppasi malli nimeltä Jasmina. Adjektiiveiksi mieleeni nousi; toimelias, tyylikäs ja järkevä.

    Takkisi istuu sinulle hyvin ja sopii varmasti ajattelemiisi käyttökohteisiin.

    Tykkää

  6. Ihastuin Jean -takkimalliin. Ajaton, tyylikäs ja silti naisellinen, samoin kuin voisin ajatella Ticket Womanin olevan.

    Tykkää

  7. Julia on minunkin mieleen! Leikkisä, sporttinen ja samalla tyylikäs :)
    Kiitos kivasta blogista, monta hyvää ideaa on tullut napattua!

    -Mehmu

    Tykkää

  8. Rain Coat – Jasmina olisi minun suosikkini. Tosin pähkäilin vaikka kuinka kauan, sillä jokainen vaihtoehto olisi mieluinen! Mutta olen kipeästi sadetakin tarpeessa, ja tuon kanssa kehtaisi kulkea vaikka töissä asiakaskäynneillekin.
    Ticket Woman on minun mielestäni rento, tyylikäs ja iloinen.

    Tykkää

  9. Hei! Minun valintani olisi ehdottomasti vaalea Julia. Ticket-womania kuvaisivat nämä 3 adjektiivia: sporttinen, luonnollinen ja raikas. :)

    Tykkää

  10. Julia vaaleana on ihanin. Tosi tyylikäs, mutta kuitenkin rento takki.
    Mielikuvani Ticket Womanista on reipas, sporttinen ja tyylikäs.

    Tykkää

  11. Minun suosikkini on kukallinen Henni, se lilan värinen. Ticket Woman on moderni, laadukas ja maanläheinen. Olipa muuten vaikeakäyttöinen kuvasto!

    Tykkää

  12. Ojojoj,Jean ehdottomasti ja valkoisena!Tuo on niin ihanan sporttinen ja hyvä materiaali eri olosuhteisiin!Muutenkin em. adjektiivit kuvaavat ticketin laatua.Me Like It!

    Tykkää

  13. Rosalva Plain Rain.
    Reipas, sporttinen ja peloton.

    Olisi varmasti mainio takki sadesäälle ja muutenkin Suomen kesän arvaamattomiin sääolosuhteisiin :)

    Tykkää

  14. Heissan!
    Voi kun kiva arvonta :) Toivottavasti onni kerrankin potkaisisi!
    Minun suosikkini on Jean mustana.
    Kuvaavia adjektiiveja mielestäni on rento, sporttinen ja naisellinen!

    Tykkää

  15. Suosikkini on Julia tummansinisenä. Tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Sopivia adjektiiveja merkille ovat mielestäni raikas, liikkuvainen ja naisellinen. Olisipa ihana yllätys voittaa tämä arvonta. :)

    Tykkää

  16. Oma valintani olisi Raincoat Henni. Jotain hauskaa sadesäälle piristämään uloslähtemistä. Hyvän mielen takki! :D Ajaton, tyylikkään sporttinen, mutta samalla kuitenkin naisellinen. :)

    Tykkää

  17. Hei,
    minulle mieluisin takki olisi rain coat Jasmine,
    takki olisi toimiva ja käytännöllinen kesällä kisakatsomoon, niin jalkapallokentän laidalle kuin yleisurheilukentällekin.
    Sporttinen, käytännöllinen ja rento

    Tykkää

  18. Julia-trenssi näyttää tosi kivalta farkkujen kanssa joten se olisi minunkin valintani. Ticket on ihan lempparimerkkejäni. Rento, laadukas ja reipas.

    Tykkää

  19. Raincoat Jasmina olisi hyvä ”lasten kanssa leikkipuistossa” -takki :-) Adjektiivejä: laadukas, rento mutta tyylikäs.

    Tykkää

  20. Kyllä tuo Julia trenssi olisi ehdottomasti minunkin suosikki ja tarpeellisin! Enpä ollut minäkään kuullut että heillä on myös naisten mallisto!

    Sanoisin että kuvaavia sanoja olisi sporttinen, käytännöllinen ja tyylikäs

    Tykkää

  21. Suosikkini on Jean valkoisena. Mallistoa kuvaa mielestäni adjektiiivit tyylikäs, käytännöllinen ja laadukas. Erityisesti ilahdutti isot koot :)

    Tykkää

  22. Tulipas kerrankin oikeasti hyvään saumaan arvonta! Silmää miellytti erityisesti takki Jasmine ja sellaista myös kipeästi tarvitsisin, sadetta pitävä tyylikäs takki kun on hakusessa, ettei tarvitse noissa oikeasti sadetakilta näyttävissä ja hengittämättömissä kulkea, kuten tänään täytyy (eikä tietenkään sada, vaikka sitä niin kovasti povattiinkin…).

    Sopivia mielikuvia / adjektiiveja mallista / mallistosta ovat tyylikäs, siisti ja nuorekas.

    Loppuun vielä täytyy sanoa, että löysit tosiaan itsellesi sopivan takin :) Ihanaa kevättä!

    Tykkää

  23. Julia on valitsemani takki. Juurikin samassa värissä kuin sinulla on.

    Minulle heräsi seuraavia ajatuksia mallistosta: Ajaton, käytännöllinen sekä tyylikäs.

    Tykkää

  24. Jasmina malli navynä, olisi täydellinen työmatka pyöräilyyni :)

    Ticket woman: klassisen ajaton, monipuolinen, aito.

    Tykkää

  25. Jannin valitsisin, näyttää hauskasti hieman erikoisemmalta. Lady vaikuttaa rennolta, tyylikkäältä ja aktiiviselta.

    Tykkää

  26. Takeista valitsisin itselleni Julian. Mielestäni Ticket womania kuvaavat parhaiten adjektiivit sporttinen, moderni ja huoleton!

    Tykkää

  27. Julia olisi myös oman makuni mukainen valinta, ehkä sihisenä värinä? Alan olla jo epätoivoinen mieluisan takin löytymisen suhteen, joten olisipa ihana kun kerrankin arpaonni lykästäisi! :)
    Lady on mielestäni reipas, sporttinen ja naisellinen.

    Tykkää

KOMMENTOI